mahisje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

MAHISJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve MAHIS, MAHISET. Mahisja e grykës (e veshit). Mahisja e fshikëzës së ujit të hollë.