mësimdhënës

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

MËSIMDHËNËS m.

  • Ai që jep mësim, mësues, arsimtar. Mësuesi është mësimdhënës dhe edukator.


MËSIMDHËNËS mb.

  • 1. Që jep mësim; mësimor. Forcat mësimdhënëse.
  • 2. Që të mëson, didaktik; që të edukon, edukues. Tregim mësimdhënës.