luleletër

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LULELETËR f. bot.

  • Bimë barishtore zbukuruese, me gjethe të gjelbra në mes dhe të bardha anës, me lule të bardha në tufa, që i kanë petlat me vija si gjurmët që lënë gishtat në letër.