kuvendëmbël

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KUVENDËMBËL mb.

  • Që kuvendon mirë dhe shtruar, që nxjerr nga goja gjithnjë fjalë të ëmbla; gojëmbël.