kuqëlinë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KUQËLINË f.

  • 1. Tokë argjilore, me ngjyrë si të kuqe, që është e përzier me gurë të vegjël dhe nuk është pjellore, kuqëlishtë, kuqishtë. Ka ca kuqëlina atje.
  • 2. Ngjyrë a bojë si e kuqe.