kungullush

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KUNGULLUSH m. bot.

  • Lloj kungulli i egër, me gjethe të trasha, në trajtë trekëndëshi e me lule të verdha, që del vetiu nëpër gërmadha e toka të papunuara dhe bën kokrra të gjata e të tulta.