kundje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KUNDJE f. bot.

  • Lloj kallami i hollë, që rritet nëpër vende me lagështi e nëpër këneta dhe që përdoret zakonisht për resë tavani. Resë me kundje. Mbuloj me kundje.