kundërgodit

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KUNDËRGODIT kal.

  • 1. usht. Hidhem në sulm kundër armikut që ka sulmuar, e godit atë dhe krijoj kushte të përshtatshme për mësymje. Kundërgodit me të gjitha forcat.
  • 2. I përgjigjem me goditje atij që më godit i pari, i kundërpërgjigjem me goditje.