kulmetin

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KULMETIN m. bot.

  • Lloj plepi me kurorë të gjerë, me trung të trashë e me lëkurë të lëmuar në ngjyrë hiri të errët, me lule të vogla, të blerta në të verdhë të varura si vile, që rritet zakonisht anës lumenjve dhe pranë bregut të detit; plepi i zi.