kryespecialist

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KRYESPECIALIST m.

  • Specialisti kryesor në një institucion qendror, që merret me çështjet e një fushe të caktuar, të cilën e njeh mirë. Kryespecialist në Ministrinë e Arsimit dhe të Kulturës.