krikëllimë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KRIKËLLIMË f.

  • Krismë e mprehtë dhe e thatë që përsëritet disa herë; krismë e mbytur. Krikëllima e rrotës së qerres. Krikëllima e derës (e dritares). Krikëllima e bravës.