krestomaci

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KRESTOMACI f. libr.

  • Përmbledhje studimesh shkencore ose pjesësh të zgjedhura letrare nga autorë të ndryshëm, që bëhet sipas një programi të caktuar mësimor dhe shërben zakonisht si tekst për shkollat. Krestomaci e autorëve të Rilindjes.