kredharak

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KREDHARAK m.

  • 1. zool. Shpend uji, me pjesën e sipërme të trupit në ngjyrë të murrme në të zezë dhe me gushën e barkun të bardhë, që ushqehet me peshq, të cilët i kap duke u kredhur në ujë.
  • 2. vjet. Nëndetëse.