krahnjerr

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KRAHNJERR m. bot.

  • Shkurre me degë të holla në ngjyrë gështenje të hapur, me gjethe si hala e me bisht të shkurtër, me lule në ngjyrë trëndafili të grumbulluara në vile, që bën fryte të vogla e të gjata, rritet më shumë në pyjet me pishë të zezë dhe përdoret për të bërë fshesa.