krahishtoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KRAHISHTOJ kal.

  • Vë në rregull, vë çdo gjë në vendin e vet; vë diçka në një radhë të caktuar, radhit pranë e pranë, e palos dhe e vë në krah të një sendi tjetër; mbarështoj. Krahishtoj dhomën (rrobat, plaçkat).