konkurrim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KONKURRIM m.

  • 1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve KONKURROJ, KONKURROHET. Filloi konkurrimi. Mori pjesë (u paraqit) në konkurrim. Doli nga konkurrimi.
  • 2. Konkurrencë.