konkretizim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KONKRETIZIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve KONKRETIZOJ, KONKRETIZOHET. Konkretizimi i mësimit (i punës). Mjete konkretizimi. Format e konkretizimit.