kominoshe

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOMINOSHE f. vet.

  • Veshje e sipërme prej doku, që përbëhet nga pantallonat e bluza të qepura së bashku dhe që mbahet mbi rrobat e tjera gjatë punës; rroba pune. Kominoshe doku. Punëtor me kominoshe. Vesh (mbërthej) kominoshet.