kombinacion

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOMBINACION m. libr.

  • 1. Kombinim.
  • 2. Lidhje që bëhet rastësisht, në rrethana të paparashikuara dhe zakonisht nuk ka një përfundim të qëndrueshëm; bashkim i rastit. Kombinacion politik.