kokrrizim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOKRRIZIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve KOKRRIZOJ, KOKRRIZOHET. Makinë kokrrizimi. Gjatë kokrrizimit.