kllinzë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KLLINZË f. zool.

  • Zog me pendë të zeza në kurriz dhe me njolla të blerta në të verdha, me gushë e gjoks të bardhë, që rron zakonisht afër ujërave dhe e bën çerdhen nëpër gropa në tokë.