kllaposem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KLLAPOSEM vetv.

  • 1. Mbyllem brenda dhe nuk dal fare jashtë; mbetem i mbyllur brenda.
  • 2. Bie në një gropë me ujë; fut pa dashur këmbët në batak dhe nuk i nxjerr dot, zhytem.
  • 3. Pës. e KLLAPOS.