kinoteatër

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KINOTEATËR m.

  • Ndërtesë që shërben njëkohësisht si kinema dhe si teatër. Kinoteatër i ri. Salla (skena) e kinoteatrit.