kazermim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAZERMIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve KAZERMOJ, KAZERMOHEM. Mjete (materiale) kazermimi. Dega e kazermimit. U bë kazermimi i ushtarëve.