kategorizim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KATEGORIZIM m.

  • 1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve KATEGORIZOJ, KATEGORIZOHEM. Kategorizimi i punëtorëve. Komisioni i kategorizimit. Libri i kategorizimit. U bë kategorizimi i ri.
  • 2. shih KATEGORI,~A 4. Ndryshimet në kategorizimet. Marr kategorizimin.