kasafortë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KASAFORTË f.

  • Dollap ose arkë prej hekuri ku ruhen para, sende me vlerë dhe dokumente të rëndësishme. Çelësi i kasafortës. Mbyll në kasafortë. Thyen kasafortën.