karakush

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KARAKUSH m.

  • Sëmundje e kyçeve të këmbëve të disa kafshëve (e kalit, e mushkës etj.), që shfaqet me ënjtje dhe i bën ato të çalojnë.