kaqol

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAQOL m.

  • 1. Kokërr arre e madhe dhe e rëndë, me të cilën fëmijët goditin arrat e tjera kur luajnë. I bien (gjuajnë) me kaqol.
  • 2. fig. edhe përk. Njeri i trashë nga mendja; budalla.