kaporane

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAPORANE f.

  • Xhaketë burrash prej shajaku, me mëngë të shkurtra dhe me kapole; jakucë e thjeshtë pa thekë. Veshi kaporanen.