kantinë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KANTINË f.

  • Vend i freskët dhe i mbyllur, zakonisht në bodrum, ku mbahen a ruhen pije të ndryshme në sasi të mëdha. Kantinë vere. Kantina e Durrësit (e Lushnjës).