kaluç

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KALUÇ m.

  • Vegël gjimnastikore si kalë, që përbëhet nga një trung i vogël, i veshur me lëkurë dhe i vendosur mbi katër këmbëza druri të larta deri një metër e gjysmë. Kërcimi në kaluç. Kërcej (kapërcej) kaluçin.