kalavigjas

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KALAVIGJAS ndajf.

  • Duke e kapur nga të dy krahët dhe nga të dyja këmbët për ta ngritur ose për ta çuar në një vend tjetër, për duarsh e për këmbësh (për një të sëmurë etj.). Mbaj (çoj) kalavigjas.