kalander

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KALANDER m.

  • 1. fet. Dervish që mbahej sikur kishte hequr dorë nga kënaqësitë e epshit e të gjakut dhe që rronte thjesht e në kushte të vështira, duke u endur andej-këtej.
  • 2. Njeri i varfër, lypës.