kajkushkë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAJKUSHKË f.

  • 1. Lloj dardhe, që bën kokrra të vogla e të rrumbullakëta, të cilat piqen në vjeshtë dhe ëmbëlsohen e zbuten duke ndenjur; fryti i kësaj peme. Vë kajkushkat në kashtë.
  • 2. Gorricë.