kafshar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAFSHAR m.

  • Ai që përkujdeset për t'i kullotur dhe për t'i mirëmbajtur kafshët e ngarkesës; ai që mbart sende ose mallra të ndryshme me kafshë. Kafshari i kooperativës. E dërgoj me kafsharin.