kafenjtë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAFENJTË mb.

  • Që ka ngjyrë kafe. Fustan (qilim) i kafenjtë. Toka të kafenjta. bujq. toka me ngjyrë kafe të errët, të formuara në zonat pyjore me dushk, të pasura me humus dhe shumë pjellore.