kacadre

From Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KACADRE m. zool.

  • Kacabu i madh, me ngjyrë të gjelbër të errët, që e ka kokën të gjerë dhe me dy brirë të harkuar e të dhëmbëzuar nga brenda. Brirët e kacadrerit. Mustaqe kacadreri mustaqe të harkuara e të kthyera përpjetë.