kërcure

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KËRCURE f.

  • Grua a vajzë që ka mbetur vetëm, pa të afërm e pa ndihmë dhe e mjerë; qyqare. Kërcurja ajo! Mbeti kërcure.