kërcuq

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KËRCUQ m.

  • 1. Kërcu i vogël.
  • 2. fig. Njeri i shkretë, njeri që ka mbetur vetëm, pa të afërm, pa ndihmë dhe i mjerë; qyqar.