këmbëzënë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KËMBËZËNË mb.

  • 1. Që i janë zënë këmbët dhe nuk ecën dot, që i ka këmbët të paralizuara.
  • 2. Që është i ngathët nga këmbët, këmbëtharë.
  • 3. Përd. em. sipas kuptimeve të mbiemrit. Merre vetë, mos prit nga këmbëzëni!