këmbëbardhë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KËMBËBARDHË mb.

  • 1. Që i ka këmbët të bardha dhe trupin me qime të zeza ose si të kuqe (për dhitë, dhentë etj.). Dhi (dele) këmbëbardhë.
  • 2. fig. Këmbëmbarë.