këlli

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KËLLI f.

  • 1. Ushqim bagëtish, i përgatitur me krunde ose me miell të bluar trashë, me ujë dhe me kripë. Këlli derrash.
  • 2. Këllirë.