jongar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

JONGAR m. sh

  • Vegël muzikore me tre tela, e ngjashme me çiftelinë dhe më e vogël se bullgaria. Telat e jongarit. Tingujt e jongarit.
  • I bie jongarit kalon kohën kot, s'bën asgjë. Në një tel i bie jongarit shih tek TEL~I.