jokombëtar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

JOKOMBËTAR mb.

  • Që nuk ka të bëjë me kombin, që nuk i përket një kombi të caktuar; që është në kundërshtim me interesat dhe me kërkesat e kombit, që s'është kombëtar. Qëndrim jokombëtar. Frymë jokombëtare.