gjysmëqark

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJYSMËQARK m.

  • 1. mat. Figure e rrafshët, që kufizohet nga gjysma e një rrethi dhe nga diametri i tij.
  • 2. vjet. Gjysmërreth.