gjellëtore

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJELLËTORE f.

  • Lokal ku përgatiten gjellë, të cilat zakonisht njerëzit i marrin vetë te gjellëbërësi dhe i hanë më këmbë. Gjellëtorja e lagjes. U hap një gjellëtore e re.