gajgana

Nga Wiktionary

GAJGANA f. gjell.

1. Vezë të fërguara së bashku me speca, me domate e me erëza.

2. Një lloj ëmbëlsire që bëhet me vezë, me miell, me qumësht e me gjalpë dhe që mbytet me sherbet.