faqos

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

FAQOS kal.

1. E gdhend në të katër anët diçka, faqoj. Faqos drurin.

2. shtypshkr. Ndaj lëndën e radhitur dhe e vendos në format e një faqeje libri, të një gazete, të një reviste etj. Faqos lëndën.