damllamadh

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

DAMLLAMADH m. bised.

Ai që i rëntë damllaja dhe vdektë në vend (si nëmë). E ka dorën plumb, damllamadhi! Më rrahu djalin, damllamadhi!