copamadh

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

Copamadh m.sh.keq. - Pjesëtar i familjes që lakmon të marrë më shumë se të tjerët për të ngrënë dhe që nuk bën ndonjë punë në shtëpi, ai që kërkon pjesën më të madhe për vete; ai që kërkon më shumë nga sa i takon.[1]

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0